opc_loader

 

 

Werkwijze

Bestellingen worden nu gevolgd door middel van een email order nummer. Om de bijeenkomsten zo goed mogelijk te kunnen dienen, stellen wij voor dat elke bijeenkomst een gratis Gmail of Hotmail-account aanmaakt. 

bijvoorbeeld AMS-vrijdag- 8hr-livingclean@gmail.com Dit is suggestie.

Bij rotatie van service posities dient deze te worden doorgegeven aan degene die bijvoorbeeld de literatuur service positie overneemt. Het e-mail adres dient de plaats, dag, tijd en, indien beschikbaar, de naam van de bijeenkomst te bevatten

Account Aanmaken

Het plaatsen van een bestelling is niet anders dan winkelen in een andere webshop. Je zal worden gevraagd om een ​​account aan te maken.

Mocht je liever anoniem blijven dan begrijpen we dat uiteraard. Vul dan als voornaam de initialen "NA" in en als achternaam "je voornaam". Alt. adres gebruik van de meeting adres. We kunnen je altijd bereiken via je e-mailadres.

Afrekening

Tijdens de afrekening  proces bij de opmerking dos schrijf de meeting plaats, tijd, en  dag.

Bij het uitchecken krijg je de keuze ophalen of versturen per post. Wanneer voor versturen per post wordt gekozen dan zullen de verzendkosten worden berekend op basis van gewicht. Indien wordt gekozen voor afhalen dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Betaling

Je zal automatisch een orderbevestiging e-mail ontvangen met daarin de order nummer, klant nummer en totaal bedraag. Op dit moment hebben wij nog geen mogelijkheid tot betaling dus is de betaling zoals voorheen. Stuur de orderbevestiging email aan de penningmeester voor betaling.

Maak het bedrag vermeld op de email over naar NL93 INGB 0005 9820 82 t.n.v. NA AREA AMSTERDAM. Vermeld daarbij de omschrijving  de order nummer, klant nummer  eveneens de dag, tijd en plaats van de bijeenkomst.

Bankafschriften worden door ons op Betalingen worden doorgaans op vrijdag bevestigd.

Afhalen

Geschutswerf 12    1018BX  Amsterdam

Op Zaterdag tussen 13.00 en 14.00

Hulp Nodig of Speciale Bestelling

Cadeau en speciale items, item uit de NAWS cataloog tont als "0" voorraad. Voor deze item stuur even een e-mail.


Voor vragen of  speciale bestellingen, cadeaus of speciaal items kun je een e-mail sturen naar:

info@literatuur-na-areanoord.nl

De literatuur kan je ophalen elke zaterdag  tussen 13.00 en14.00

Bel  nummer 06-53419840 voor vragen.